lørdag den 14. januar 2012

Billeder fra en skøn dag med hækleworkshop i butikken

Vi har haft en superdejlig dag med hækleglade kvinder i butikken. Yarnfreak blev kl. 12 fyldt med 8 kvinder, der gerne ville lære at hækle lapper. De var dygtige og nåede en hel masse.

Med os i dag var også en journalist og en fotograf fra Århus Stiftstidende, så hold endelig øje med avisens shopping-tillæg på onsdag, hvis du bor i området.

Bor du på Sjælland, har du også mulighed for at lære at hækle lapper. Læs mere om workshoppen her.

7 kommentarer:

 1. Det ser bare hyggeligt ud - og sikke rammer. Bliver helt i godt humør af at se alt det lækre farveordnede garn.... :o)

  SvarSlet
 2. Hvor ser det hyggeligt ud. Vil glæde mig til at komme forbi jeres fine butik en dag.

  SvarSlet
 3. Vil lige fortælle at jeres navn og workshop også blev nævnt i go' morgen p3 i fredags. :-)

  SvarSlet
 4. Jo tak, det er også dejlige rammer vi har i butikken. Det er vi glade for:) Og så var vi sammen med nogle meget søde kvinder, som var gode til at lære at hækle lapper! Et godt kursus!

  Marie: Tak for info! Camilla hørte det i radioen i fredags og gav beskeden videre. Det var lidt sjovt det de sagde, ikk?

  SvarSlet
 5. Fedt fedt fedt. Jeg kan godt nok allerede hækle, men får alligevel lyst til at deltage i en af jeres workshops, bare for stemningens skyld :)

  SvarSlet
 6. Hver fredag giver de på p3 råd til anderledes arrangementer i weekenden, så det er sagt med lidt humor. Men lige meget hvad er det altså lidt sejt i blev nævnt :-)

  SvarSlet
 7. From: Jamen, du skal være så velkommen! De fleste af dem, der var på kursus i går, kunne godt hækle, så de kom vist både for inspirationen, det hyggelige samvær og nogle nye teknikker.

  Marie: Ja, det var da sejt! Vi er også glade for omtalen - og sagt med humor på P3 - det er bare fint!

  SvarSlet