søndag den 29. januar 2012

Inspiration fra Paris

De sidste par dage har jeg været så heldig at være med mit arbejde nr. 2 til en af de fineste børnemesser overhovedet; Playtime i Paris. Hvis man er i branchen for lækre ting der relaterer sig til børn, er det her det sner.

Jeg har fået smurt mit engelske og pudset mit rustne franske af, og der har været dejligt travlt. Faktisk forsvindende lidt tid til hækling :) Der har dog været et par pauser, og jeg har fået taget lidt billeder. Det vrimler virkelig med skønne ting, og der er masser af inspiration af hente - også til Yarnfreak :)

Herunder kommer et par billeder af lidt hæklerier. Det er fra Teeny Tini - et mærke jeg ikke kendte i forvejen, og som laver en hel kollektion af hæklede og strikkede ting. Egentlig er jeg ikke helt overbevist om det hæklede børnetøj, men tæppet med cirklerne er da skønt, og til at udvikle videre på - hvis man har tålmodigheden og tiden :)

//Camilla
6 kommentarer:

 1. Hej Camilla
  Så var det måske alligevel dig, jeg så stå ved siden af bagagebåndet torsdag aften i Orly lufthavn ;-)

  Næste gang tager jeg mig sammen og spørger om det er dig. Jeg ville gerne have set den udstilling, når jeg nu var der alligevel.....

  SvarSlet
 2. # Line: Ja, ikke? Og der er MEGET mere. Skal lige ha taget lidt flere billeder i morgen. Håber ikke der kommer alt for mange kunder og forstyrrer ;)
  #Trine: Jamen det var da mig der stod i Orly! Hvor ærgeligt du ikke kom hen og hilste! Og synd du missede messen, der er simpelthen et kreativt slaraffenland. Næste gang er i begyndelsen af juli :)

  SvarSlet
 3. Kunne du så ikke lige give mig et praj. Vi henviser i øvrigt rigtig mange af vores hæklekunder til jer og jeres fine og meget inspirerende blog. Måske I har lyst til at komme og lave en workshop en dag?

  SvarSlet
 4. Skøn sprutte! Tror jeg må give mig i kast med noget lignende, da min søn er pjattet med blæksprutter.

  SvarSlet
 5. Tak for billedet af blæksprutten, den er da for morsom, hihi!!!!

  SvarSlet