onsdag den 29. februar 2012

Vidste du, at

vi hos Yarnfreak også tilbyder personligt tilrettelagte hæklekurser?
Hvis du og 4-5 af dine veninder gerne vil lære at hækle, så kan vi finde ud af en aften, hvor det passer jer og os, og vi laver et kursus for jeres gruppe.

Kurserne er af 3 timers varighed og koster 300 kr. pr. deltager. Hæklenåle lånes i butikken, og garnet sørger Yarnfreak for.

Emnet for kurset har I selv indflydelse på, og niveauet drøfter vi inden tilmelding.

Hvis det lyder som noget for dig, kan du sende en mail til: kontakt@yarnfreak.dk

Det næste planlagte kursus, du kan deltage på, er "Living" onsdag d. 14. marts. Læs mere og tilmeld dig her.

9 kommentarer:

 1. Jeg kender ikke lige så mange der ikke kan hækle, så vil gerne vide hvornår I igen starter et "åben" kursus op man kan melde sig til, kan de det I har nu er fuldt booket.

  Jeg er venstrehåndet, og har så svært ved at lure det af, når min mor forsøger at lære mig det :) Men jeg VIL altså kunne hækle..

  SvarSlet
  Svar
  1. Er det et begynderkursus du tænker på? Vi vil se på, om det ikke snart kan lade sig gøre, at vi sætter et nyt kursus op.

   Slet
  2. Jep, fuldstændig nybegynder, newbie, rookie, kald det hvad du vil :) Jeg holder øje med jeres side, og melder mig på så snart jeg kan se der er et nyt kursus i Århus :) Tak for svar.

   Slet
 2. Oh bare i var lidt tættere på end Århus!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kiggede lige på din blog:) Holder du til i Gentofte? Vores butik ligger i Århus, og her bor Camilla. Jeg bor i Næstved og holder sommetider workshops i København og omegn.
   Hvis du kan samle en flok piger, der vil hækle, kan vi finde ud af noget - måske at jeg kommer til jer. Skriv en mail hvis det har interesse.
   Kh Puk

   Slet
 3. Hvis I har brug for en til at hjælpe de venstrehåndede siger I bare til, jeg hækler nemlig med venstre hånd :-)
  Knus
  Pia

  SvarSlet
 4. Jaaaa, jeg vil også gerne på hæklekursus i Kbh! Jeg er både begynder, venstrehåndet og fummelfingret :-) Men ivrig efter at lære! KH Pernille

  SvarSlet
 5. Hej jeg bor i Næstved og vil gerne på et hæklekursus, hvis du holder et i næstved

  Heidi

  SvarSlet