mandag den 17. juni 2013

Lidt mat ovenpå en herlig hektisk weekend!

Jeg har haft en helt fantastisk weekend. En masse skønt garn har fået nye ejere, og butikken har været fyldt til bristepunktet med herlige mennesker. Jeg har også sagt det andre steder; tusind tak til alle I der lagde vejen forbi. Det her overgik mine vildeste forventninger!

Jeg ville ønske, jeg havde taget en masse billeder, men det fik jeg selvfølgelig ikke gjort.

I stedet får I et billede af de lapper, jeg har stresset af med i dag. Faktisk er jeg lidt stolt af mig selv. Har hæklet 127 på lidt over en en måned. 13 to go!


7 kommentarer:

 1. Og det bliver da så lækkert med alle de lapper. Skønne farver :)

  SvarSlet
 2. Wow, så må hæklepindene da være rødglødende nu :-) God afstresning med de sidste 13 lapper og glæder mig til at se dem sammen :-)

  SvarSlet
 3. Hold da op, nu får jeg stress, jeg har hæklet 2 (!) idag :-) Dejlige farver!

  SvarSlet
 4. Hvor ville jeg ønske jeg havde været en af kunderne i weekenden, har mit første besøg tilgode, men inden længe blir det alvor.
  Skønne lapper, jeg elsker at hækle lapper, næste projekt blir et lappetæppe, og så må jeg jo på besøg
  MVH Anne

  SvarSlet
 5. Er dybt imponeret over, hvor hurtig du har lavet de lapper!
  Jeg har næsten lige færdiggjort et tæppe af 150 lapper, og det tog i hvert fald 3-4 måneder, dog med nogle hæklepauser :)

  SvarSlet
 6. Du er en speed-hækler! ����Jegver først blevet færdig med mine 180 lapper, og det har taget .... mange måneder. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg startede. Men nu hvor jeg kun mangler sammenhæklingerne, savner jeg allerede at hækle lapper. Det har været rigtig praktisk at have med overalt. Måske skal jeg bare begynde et tæppe i Kauni? Har nemlig hæklet i bomuld til et sengetæppe. ������

  SvarSlet
 7. PS. Mine smiley'er er blevet til små kasser.... Her er de. Så kan du selv kaste dem ind, hvor det passer. ;-))) :-D :-) :-) ;-) ;)))

  SvarSlet