torsdag den 27. juni 2013

Mønstret sleeve til en tablet

Selvom jeg ikke har været så aktiv på bloggen på det seneste, betyder det ikke, jeg har ligget på den lade side! 

Udover at lave alle mulige kedelige og voksne ting som bogføring og oprydning, har jeg også hæklet. Faktisk ret meget. Jeg har bla. lavet alle lapper færdige til mit nye Kauni-tæppe. Nu mangler de "bare" at blive hæklet sammen - tænker det må blive mit sommerferie-projekt. Nu har jeg sagt det, så hold mig gerne op på det :) 

Jeg er også næsten færdig med at hækle nye iPad sleeves/clutches. Vi taler dyreprint, og det er blevet ret fint, hvis jeg selv skal sige det ;) Se evt. en lille forsmag her, på instagram. Skal lige have stylet og taget billeder, men jeg regner med at vise dem frem i næste uge. 

Til en dejlig tech-nørd har jeg lavet et lille sleeve til hans nye Nook-tablet. Mønstret er som dette, men skaleret ned, så den passer i størrelsen. Jeg har målt, og jeg håber virkelig, det passer (og at det falder i hans smag). 
Jeg har som sidst brugt Peruvian Highland Wool - det er så nemt at få pænt og jævnt, og man kan lave uendeligt mange skønne farvekombinationer.  

Sidst men ikke mindst er jeg ved at lave en lille fredags-DIY til i morgen. Det handler igen om jacquard (flerfarvet hækling, som sleeves'ene), men det er et nemt lille projekt, som man hurtigt når i mål med. 
3 kommentarer:

  1. Glæder mig til at se din DIY - har selv lige fået min første tablet i går og den skal selvfølgelig ha‘ et hæklet sleeve :-)

    SvarSlet
  2. Den er da rigtig flot, og det ser ikke ud til at være så vanskeligt. Glæder mig også til DIYen!

    SvarSlet