mandag den 19. januar 2015

Hæklet hue i Arwetta Lutter Idyl-style!

Da jeg forleden sad og kiggede billeder igennem slog det mig, at jeg aldrig har vist denne her hue som jeg lavede til min bror i julegave forrige jul.

Det er en nem model, som jeg ofte anbefaler til mine kunder i butikken - og den fungerer altså bare virkelig godt. Jeg kan i hvert fald konstatere at Hans rent faktisk bruger den, og han er en kræsen herre :)

Min version er hæklet i Arwetta i farverne cayenne og chock orange. Øverste del blev der brugt lidt mere end et ngl. til - nederste lidt mindre end et.

Jeg hæklede den på en nål nr. 3, og det var lidt et tålmodighedsarbejde, men den fik altså også en helt perfekt tykkelse. I toppen hæklede jeg i de sidste to m hhv. en fm og en km, og igen da jeg vendte, en km og en fm i de to første for at få en pænere afslutning når den rynkes sammen.

Opskrift findes hos Lutter Idyl, lige her.

God fornøjelse :)

3 kommentarer:

  1. Super godt, at det billede kom op. Jeg er i gang med samme hue, men havde egentlig droppet projektet igen, da jeg tænkte, at man nok ikke kunne lave den uden kvast, som den var tiltænkt til min kæreste. Så super, nu skal den da vist bare hækles færdigt, for det der ser rigtig godt ud :)

    SvarSlet
  2. Very interesting blog. A lot of blogs I see these days don't really provide anything that attract others, but I'm most definitely interested in this one. Just thought that I would post and let you know.

    SvarSlet
  3. Hej. Jeg er ny hækler, så hvordan skifter du farve? Hækler du den ene farve først og så hækler/syr sammen til sidst, eller? Tak :)

    SvarSlet