mandag den 26. december 2011

Hvad gjorde vi, før vi fik Zpagetti?


Jeg ved, hvad jeg gjorde: Jeg klippede gamle skjorter og lagner i lange strimler og hæklede af dem. Det tog laaaang tid at klippe, så når jeg var færdig med det, gad jeg næsten ikke at hækle... Nå, det fungerer jo stadig, at man kan hækle af stofstrimler, men det er da skønt, at vi nu har Zpagetti, hvor arbejdet er gjort for os.


Vi hører gerne fra jer - hvilke ting har I hæklet i Zpagetti?
Vi vil også rigtig gerne se billeder. De kan f.eks. deles på vores Facebook-side, så andre også kan få inspiration til nye projekter.


Og så kan man vel godt stadig sige glædelig jul her på 2. juledag, ikk?
Måske har du lyst til at være med i vores lille giveaway, hvor du kan vinde et håndskåret stempel til alle de ting, du laver af garn?


Hav en dejlig dag!

5 kommentarer:

 1. Uhh ja - vi elsker Zpaghetti :-) Jeg har blandt andet hæklet disse bordskånere: http://kirkesjov.blogspot.com/2011/12/bordskanerne-formerer-sig.html

  Og jo - glædelig jul kan man stadig sige - hermed også glædelig jul til jer! Jeg glæder mig til at se, hvad I finder på i det nye år.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Ja, jeg er også blevet "hoooked" efter at have set Camillas kæmpekurv. Sådan en måtte jeg simpelthen også selv forsøge at hækle, så efter at have købt nogle Zpagetti-nøgler hos jer og fået gode råd af Camilla, er min kurv nu undervejs...
  Hvis I lyster, kan I se det foreløbige projekt her: http://mementovivere-dk.blogspot.com/2011/12/nsten-i-mal.html

  Glædeligt nytår herfra!

  SvarSlet
 3. Hej!
  Jeg har forgæves ledt efter en opskrift på et hæklet gulvtæppe med Zpaghetti garn. Er det en I kan hjælpe mig med?
  Mange hilsener Christina

  SvarSlet
 4. Da garnet er væsentlig tykkere har jeg set flere bruge opskriften på en doily eller mellemlagsserviet/lysedug om man vil..

  SvarSlet
 5. Your post is really impressive and it has lots of knowledge in learning.
  keep share your valuable knowledge with us.

  Also visit my site : 오피사이트
  (jk)

  SvarSlet