søndag den 29. april 2012

Konkurrence: Vind garn til et tæppe!

Har du set, at der er kommet nyt, fint bomuldsgarn fra Mayflower i webshoppen? Gå på opdagelse i alle de lækre nuancer og bliv inspireret til at lave skønne sommerprojekter. Tæpper, grydelapper, håndklæder, bamser, vimpler. Mulighederne er mange :)

Vi synes, det skal fejres, og derfor har du nu chancen for at vinde 35 nøgler Mayflower Cotton 8 til et lækkert sommertæppe.

Skriv en kommentar herunder senest fredag den 18. maj med en kort beskrivelse af, hvad du gerne vil lave, hvis du vinder - og med hvilke farver. Så er du med i konkurrencen.

Den allerbedste ide får herefter en dejlig pakke med posten - og beskæftigelsen i sommerferien er sikret :)

Vil du lege med?304 kommentarer:

 1. Hvis jeg vinder...
  - jeg skal igang med lapper til et dejligt slumre tæppe, der skal varme mig når jeg skal sove til middag ude i det drivhus jeg forhåbentlig får i løbet af sommeren!

  SvarSlet
 2. Skøøøn præmie!
  Jeg har altid mange ideer til kommende projekter og har altid gang i et eller andet hækleri. Men en ting har jeg tænkt på længe og jeg er endnu ikke kommet i gang med det. Jeg vil gerne hækle et tæppe i fuld voksensstørrelse med harlekintern. Tænker at det er noget med nogle lapper, der bliver syet sammen i harlekinmønsteret. Det skal enten være i mange farver eller i afdæmpede farver med enkelte highlights tern og gerne gul eller koral. Elsker de farver.
  Tror aldrig at jeg er kommet i gang med at lave dette (eller det tæppe i granny stripes i alle regnbuens farver, som jeg også længe har tænkt på), pga. det store og længervarende projekt det er, men det ville nu alligevel være rart at have noget at kunne sidde med foran fjernsynet, ude i solen, på togrejsen, til mødet og alle de andre steder, hvor det er nemt lige at hive en hæklenål og en nøgle garn op af tasken.
  Og så bliver resultatet jo helt unikt og noget der vil gøre mig glad, hver dag jeg svøber mig i det.

  SvarSlet
 3. Et dejligt sommertæppe i støvede lilla, grønne, blå og så beige og hvidt, - måske i oldemorfirkanter eller i "bølger" (så man er fri for at hækle sammen). Og så en masse karklude og køkkenhåndklæder i de samme farver til at friske op på køkkenet. Uh, hvor vil jeg gerne vinde!

  SvarSlet
 4. Jeg har besluttet, at tæpper kan man aldrig få for mange af! Nu har jeg et uldtæppe i oldemorfirkanter, et grannystripes i bomuld og mine piger har hver et zig-zag tæppe bomuld.
  Jeg ville hækle mig et skønt sommertæppe af lapper i regnbuens farver - et tæppe jeg ville bruge til sol, strand og vand. Et tæppe jeg skal ligge under i min have til en velfortjent middagslur under æbletræet, mens jeg kan høre fuglene synge og mine høns går rundt og spiser ukrudt... DET ville være et skønt projekt at skulle igang med.
  Mange skønne sommerhilsner fra Charlotte i Tårnby

  SvarSlet
 5. jeg ville gerne lave et tæppe med african flowers syntes det er en smuk firkant:)

  SvarSlet
 6. helt klart et tæppe ville jeg hækle hvis jeg var heldig :)


  Din-og-Flere-Giveaway-Her

  SvarSlet
 7. Jeg ville lave et nyt tæppe til min sofa i en masse pastelfarver og måske lidt neon..
  Det kunne være fedt
  //Lisa

  SvarSlet
  Svar
  1. og det skal være granny striber...

   Slet
 8. Jeg har planer om at hækle mig et bedstemor tæppe i alle regnbuens farver :)

  SvarSlet
 9. Jeg ville helt sikkert hækle et tæppe til vores nye sofa som kommer om 3 uger! Jeg har min farmors hjemmehæklet til at ligge på en stol i stuen, og det skulle være min inspiration. Bare med nogle mere friske farver! Jeg håber at jeg er heldig!

  SvarSlet
 10. Hvis jeg vinder vil jeg lave et tæppe i grannystribes til min datter på 5 i alle pigenuancerne: gul, orange, rød, pink, lyserød lilla osv. Det ville blive et fint fint sengetæppe!

  SvarSlet
 11. Jeg ville nok lave et granny square-tæppe i nogle sommerlige pasteller og lidt sprejl :) Helt præcist hvordan, skal jeg vidst have tænkt yderligere igennem. Krydser fingre for, at jeg vinder :)

  Kh Christine

  SvarSlet
 12. I alle regnbuens tjubangfarver vil jeg hækle lige så mange skuldertasker, der kan blive af 35 nøgler lækker garn.

  SvarSlet
 13. Når jeg vinder, skal der laves et strikket tæppe i domino strik, i alle de skønne farver

  SvarSlet
 14. Liselotte Mortensen

  Jeg vil lave et lækkert hæklet legetæppe i alle regnbuens farver til mit dejlige barnebarn.
  Håber jeg kan være heldig selv om jeg ikke har en blog, men følger med i forskellige.

  Hilsen Liselotte

  SvarSlet
 15. Sikke en lækker giveaway!
  Min idé er nok ikke så original. Jeg ville hækle et lille dukketæppe eller en andrea dukke til min lille datter i farverne koral, lys lilla, lilla, og hvid.

  Hilsen
  Mette
  (bade-and@hotmail.com)

  SvarSlet
 16. Jeg ville hækle et hylster i grannystripes i alle regnbuens farver til en sækkestol. Så den blev endnu mere hyggelig at have stående fremme i stuen til børnene :)

  SvarSlet
 17. Jamen jamen, det er jo meget garn der kan vindes! og jeg havde så meget garn at gøre godt med, ville jeg kaste mig ud i, at lære mig selv, at hækle en tunika i store 6 kantet granny ruder. Men et granny stripe tæppe i lilla eller tyrkis nuancer kunne det meget vel også blive :)

  SvarSlet
 18. Hvis jeg vinder vil jeg hækle et tæppe i alle regnbuens farver, jeg kan slet ikke bestemme mig for om det skal være bølger granny stribes, firkanter eller et helt andet mønster -- livets store beslutninger!
  Årh jeg krydser fingre for at vinde, jeg har aldrig vundet en give away eller andre ting..

  SvarSlet
 19. Uh, det er svært at skulle vælge.
  Men på listen står et bølgetæppe i lidt afdæmpede, så det kan bruges hele året.
  Og jeg kunne vildt godt tænke mig at lære at hækle de der dominotern og bruge dem til puder.

  Og så det vigtigste - ældste søn skal have sin egen hjemmelavede hæklet pude med på efterskole efter sommerferien - måske jeg vil brodere nogle vise ord på den hæklede pude?....

  SvarSlet
 20. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at hækle et tæppe i grønne og blå nuancer til vores nye stue og sofa. Hvilket mønster har jeg endnu ikke besluttet mig for, måske noget med trekanter?

  SvarSlet
 21. Waw...Flot give away. Elsker bomuldsgarn
  Er vild med alle regnbuens farver og ville helt klart hækle et tæppe til mig selv med hexagoner, når der er så meget garn at gøre med

  SvarSlet
 22. Uhlala, ja ideerne bobler jo frem...
  Jeg er vild med den såkaldte "YNDLINGSLAPPEN" så med udgangspunkt i den ville jeg hækle et tæppe: Det skal være en varm (både bogstaveligt og hjertevarm) gave til min søster og hende kæreste. De skal så have det som velkomstgave til når de kommer hjem fra 9 måneder ude i verden (dog først til oktober, meeen altid godt med lidt ekstra tid til hækleprojekterne ;-))
  Skulle der være en rest, så håber jeg også snart at skulle hækle et babytæppe... til herhjemme ;-)

  SvarSlet
 23. Hurra for jeres seje butik! Jeg har flere gange måttet sende min søster på shoppingtur hos jer, for af en eller anden grund findes der bare ikke en lige så fed butik i Kbh?

  Jeg har købt mig en bog med afghanske hæklede tæpper og er blevet vildt inspireret. Jeg tror, de bliver noget af en udfordring, men det er også hele pointen:) Jeg har fundet et smukt tæppe, som ligner glasmosaikker, som jeg enormt gerne vil vinde garn til! Og så skulle det nok være i blå, grøn, lilla, gul...

  SvarSlet
 24. Mums tror jeg ville lave mig et tæppe med crocodilestitch i sommerfarver valgt ud fra naturen som den ser ud lige omkring 18.Maj

  SvarSlet
 25. Hvis jeg vinder, vil jeg hækle et zig zag tæppe, i regnbuefarver, det har jeg altid ønsket mig:-)

  SvarSlet
 26. uh ha, et grannystribes tæppe mangler til at svøbe mig i på en kold sommeraften. Det skulle være i mange blå, grønne og beige nuancer :-)

  SvarSlet
 27. Jeg har en drøm om at lave et tæppe til min søn, jeg lavede et da han var helt lille men det er han vokset fra for længst - jeg ville så gerne lave et i granny strips til ham i alverdens farver - både mor og søn er nemlig glad for farver :-)

  SvarSlet
 28. Tror at jeg ville lave nogle puder af forskelligtfarvede, firkantede strikkede lapper i varierende mønstre syet sammen.

  SvarSlet
 29. Hvis jeg vinder vil jeg lave et tæppe i sort/hvid/lysgrå/mørkgrå.
  Måske det lyder lidt kedeligt.
  Men jeg tror det bliver superflot til mine sorte sofaer.

  SvarSlet
 30. Nojr..... med politikkens hækle og strikkebog netop indkøbt og masser af projekter i sigte vil jeg gerne have en nøgle af hver farve. Kan tælle mig frem til 27 forskellige nøgler, så resten må blive en goodiebag efter jeres valg. De forskellige farver skal bl.a bruges til bordkort til et kommende bryllup/barnedåb. Derudover vil jeg brændende gerne hækle bamser og andre herligheder til brormandens børn. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Et tæppe til barnevognen vil også have høj prioritet. Forestiller mig et luftigt tæppe med et åbent mønster i alverdens farver, piftet op med en takkekant i hvid eller sort.

   Slet
 31. Hvis jeg skulle gå hen og vinde, ville jeg hækle et tæppe af sekskanter i sort-grå-hvid og lyserød-bordeaux-pink eller hynder til havestolene i creme-taupe-lyserød
  mange hilsner
  Angelika

  SvarSlet
 32. Jeg har planer om at lære at lave rya, og hvis garnet kan brugs til det vil jeg lave et tæppe i alle farverne og sy et betræk til min puf ;-)

  SvarSlet
 33. Hvis jeg var så heldig at vinde ville jeg lave et tæppe til min ex-sviger mor, i lyserøde og lilla farver med femkants blomster. Vi har ikke været de bedste venner efter jeg blev ex.. Men da hendes søn døde, min ex, kom vi tæt på hinanden igen.

  Vinder jeg ikke....... Laver jeg nu nok tæppet alligevel........ For ved at hun vil bliver super glad !

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 34. Oj! Jeg har lyst til å lage et teppe i bryllups-gave til en dansk venninne av meg! Jeg giftet meg sist år, og fikk et nydelig heklet teppe av henne - det største hun noensinne hadde laget. Så da er det bare å lage noe tilbake! ;) Ønsker farger som sennepsgul, og noen som passer til det!!! Hadde vært supert! :D

  SvarSlet
 35. uha kunne godt tænke mig en hel balje fuld af garn!! Jeg har længe tænkt på, at lave en ryglænstaske til bilen med lommer til børnebøger, drikkedunk og legetøj - mon ikke det ville se brand godt ud med hæklede lommer i forskellige farver og størrelser! :) Og så har jeg da en skammel der skal betrækkes og drømmer lige som så mange andre om, at komme i gang med et zigzag-tæppe... projekter og ideer er der nok af :)

  SvarSlet
 36. Hvis jeg vinedr skal det blive til et hygge tæppe til når jeg er syg. Mangler tit noget der kan pakke mig ind og "beskytte" en så det hele ikke virker så slemt...

  Farverne skal nok være noget lilla, blå, tyrkis.

  SvarSlet
 37. Vi får snart ny sofa, så vil hækle puder og tæppe i funky farver med skulls og guitarer på. Sofaen trænger helt sikkert til en omgang hæklet rock'n'roll, så den rigtigt kan føle sig hjemme hos krea tøsen og bassisten :D

  SvarSlet
 38. Ej, hvis jeg var så heldig at vinde - så skulle der måske laves tæppe til den havestol jeg forhåbentligt får næste weekend. :) Farverne skulle være mange og klare :)

  SvarSlet
 39. Jeg ville lave et hyggetæppe til sofaen. Jeg ville strikke lapper i forskellige farver og mønstre og så sy dem sammen - sådan lidt patchwork med strikkede lapper. Jeg ville nok vælge nogle grønne, brune, gule og rødlige nuancer...

  SvarSlet
 40. Sikke noget lækkert garn - og ikke mindst fantastiske farver! Hvis jeg er så heldig at vinde, tror jeg at jeg vil hækle et dejligt stribet tæppe i stangmasker i alle regnbuens farver. Min mormor og morfar havde et tæppe ligesådan, som blev brugt af alle os børnebørn til leg, putning og det hele. Desværre er hverken de eller tæppet hos os mere, så at have sådan et tæppe liggende i min sofa ville være en fantastisk 'reminder' om en skøn barndom :)

  SvarSlet
 41. Puha, jeg har også altid haft mig en drøm om at komme igang med et stort dejlige hæklet tæppe - måske kunne dette være startsskuddet til at komme i gang?

  Hvis jeg ellers vandt så meget garn, tror jeg bare jeg ville nyde det, og bruge dem på alverdens forskellige projekter - både små som store :-)

  SvarSlet
 42. Har længe drømt om at hækle i zigzag tæppe i regnbuefarver. Dette ville virkelig være god motivation! :-)Ellers ville jeg hønsestrikke et tæppe til min nevø/niece, der kommer til verden til juli. Med sjove mønstre og navn og fødselsdato.

  eva

  SvarSlet
 43. Jeg har længe haft planer om at hækle et stort tæppe i grannystripes, det ville passe perfekt nede i vores udesofa.

  SvarSlet
 44. Jeg skal flytte i næste uge og har planer om at bygge en stor sofa. Sådan en stor blød en i et hjørne. Boghylder på væggen og masser af puder. Selvfølgelig skal den være dækket et dejligt stort, hjemmehæklet tæppe i alle mulige farver. Det skal være sådan en sofa, hvor man kan sidde og snakke, læse bøger alene eller sammen med ungerne, tage sig en lur eller dele tæppet med en anden og måske en flaske rødvin.

  SvarSlet
 45. Hej
  Skulle jeg være så heldig at vinde, vil jeg lave et tæppe i mormorfirkanter til min søde datter, som til sommer flytter hjemmefra og som elsker det gamle mønster såvel som alle de mange farver.
  hilsen Inge
  ihg@sol.dk

  SvarSlet
 46. Det kunne være rigtigt sjovt at prøve at vinde, ikke mindst når det er garn. Alle de små hækleprojekter der kunne laves, såsom grydelapper, karklude, kaktus, osv.Alle farver vil være anvendelige.
  Jytte

  SvarSlet
 47. Oldemorsfirkanter til puderne (for at peppe dem op) og et hæklet tæppe med oldemorfirkanter til vores nye sofa, ville være så lækkert, da vi flytter til juli måned. Tænk lige - en mørkegrå sofa fyldt med hæklede puder og et hæklet slumretæppe!!!

  Håber jeg vinder;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Farvene skulle være: Grå, gul, karrygul, pink, beige, hvid, klar blå og støvet grøn...

   Slet
 48. Jeg vil gerne kaste mig ud i at hækle et tæppe ala http://pinterest.com/pin/264164334362432331/ synes det er så fint :-)

  SvarSlet
 49. Ih, hvor lækkert.

  Hvis jeg vinder, vil jeg strikke og hækle en masse små krammedyr i alle regnbuens farver. Nogle vil jeg lave til en uro til min datter, nogen skal være store nok til at hun kan kramme dem og nogen skal bruges ligesom ærteposer.

  SvarSlet
 50. Super gevinst, det kunne da være lækker at vinde så meget garn, som kunne omsættes til et dejlig stort hyggetæppe hæklet enten i grannystripes eller i oldemorsfirkanter.

  SvarSlet
 51. Jeg ville strikke tonsvis af køkkenhåndklæder, karklude og vaskeklude til mit nye køkken.....farverne er alle så smukke, så jeg kan ikke vælge ;-))

  SvarSlet
 52. Det er jo den fineste give away længe :-) Hvis jeg vinder skal der virkelig hækles igennem. Tæppet skal være (endnu!) et yndlingstæppe til at holde os lune med, på den altan, der lige nu er ved at blive sat op på vores lejlighed. Farverne skal være nogle af de stærke farver; koral, lime, turkis osv. Af de rester, der bliver tilbage, skal der nok produceres nogle små dyr og bamser til alle de nye babyer i omgangskredsen.

  SvarSlet
 53. Jeg vil lave et tæppe af små hæklede blomster, har et der er lavet i uldgarn, men det kunne være lækkert med et der kan bruges om sommeren. Det skal være et tæppe med rigtig mange farver, både lyse og mørke.

  SvarSlet
 54. Jeg har længe drømt om et bølgetæppe til sofaen, i lilla, grønne og blå nuancer. Eller måske petrol, grå og sort?

  Hvis der blev lidt rester til overs, skulle det blive til et dejligt babytæppe, som matcher de voksnes sofatæppe.


  Men et hæklet tæppe er bare aldrig nok vel? Jeg går derfor og pønser på at købe et "yarnfreak tæppet" kit med med skønne yndlingslapper.

  Ahh, kan lige se de to dejlige tæpper for mig - sikke en skøn tilføjelse til min sofa :)

  SvarSlet
 55. Hvis jeg vinder skal det være et zigzag/bølge tæppe i lilla, blå turkis og grøn :) jeg har lige fået konstateret gigt, så det kunne være dejligt at have et farverigt tæppe til næste vinter

  SvarSlet
 56. Uhh, jeg ville hækle store runde bolde (puffer) og fylde dem med inderfoer og krøyer kugler.
  Vh Stine

  SvarSlet
 57. Jeg ville klæde min altan i garn :) en lang vimpel, doillies, hæklede covers til lysglas og så kunne man jo lave et zigzag tæppe der kunne lune og pynte. Og det hele skulle være i så mange farver som muligt :)
  Kh Mette

  SvarSlet
 58. Et farverigt tæppe ville jeg helt klart hækle. Som kunne komme til nytte på terrassen en sommeraften :)

  SvarSlet
 59. Øj, hvor er det dog en fed giveaway.
  Hvis jeg var heldig, så skulle der laves 1 eller 2 eller måske hele 3 babytæpper til den/de børn som jeg - forhåbentlig - har i maven om 1 måned :o)( Venter bare lige på de bliver lavet om 14 dages tid ). ( Og selvfølgelig i søde oldemorfirkanter :o) )

  Ville vælge brun, beige ( Det har jeg nemlig meget svært ved at opdrive i min by ), og så et par skrappe farver til at bryde det, som selvfølgelig kunne bruges til både pige og dreng. Og måske der kunne komme et par lækre savlesmække og suttekæder ud af det også, så baby/babyerne er top klar når den/de kommer til verden engang i 2013.

  Åh hvor ville det lette pengepungen der i forvejen koster en del på baby fronten :(, og humøret ville da klart stige nogle grader hvis jeg var så heldig at jeg blev den heldige.

  SvarSlet
 60. Jeg mangler lige sådan en dejlig bunke garn til at hækle betræk til nogle gamle grimme havehynder. Vi har arvet en hængesofa, men mor syr nyt "tag" og jeg vil hækle betræk til hynderne.
  Håber jeg vinder - krydser fingre! :)

  SvarSlet
 61. Jeg vil lave en hundekurv i mange farver. Ja du hørte rigtigt, en hundekurv! Min lille basse elsker nemlig når jeg laver nye puder og kurve til ham. Udover hundekurve, skal der jo også være et blødt tæppe i den som han kan rode rundt med, og putte sig i. Det elsker han nemlig! Og det hele skal selvfølgelig være i så mange farver som muligt! Eller måske i grønne og blå nuancer.. Hvad syndes i?

  Vh Julie

  SvarSlet
 62. Jeg kunne tænke mig at hækle små dukke tæpper til mine dagplejebørn, og mon ikke der ville være nok garn til barnevognstæpper også. Jeg ville lave alt dette i regnbuens farver ( så kan børnene også lærer om farverne) :)

  SvarSlet
 63. Hvis jeg vinder, vil jeg gøre alvor af at lave et sengetæppe til min datters kommende junior seng. Hun er 2 år og klar til at droppe tremmesenge, selv om siden er røget af for længe siden.
  Kunne være så fint i gammelrosa, pastelblå, græsgrønt, og lys gul. Krydser fingre for mig selv.

  SvarSlet
 64. Tænk at have garn i så mange farver:-) hvis jeg vinder, vil jeg i gang med at hækle dyr igen. Min søn går i 0. klasse og har lært alle bogstaverne. Hvert bogstav har et dyr, og han ønsker sig alle 28! Jeg har hæklet ræven Rita og jaguaren Jan og jeg fik startet på hunden Holger, men så gik jeg i stå. Det kræver temmelig mange farver at lave dem, så de ligner dem på tegningerne - det er f.eks. overraskende svært at finde ræverødt garn;-)
  Hilsen Karen

  SvarSlet
 65. Jeg er slet ikke i tvivl.... der skal hækles mad og kager i lange baner! Har 2 veninder der er blevet velsignet med små prinsesser og de skal ha lidt til deres kommende små legekøkkener og der er bare noget hyggeligt ved hæklet mad end alt det i plastic og træ...

  SvarSlet
 66. Wauw nogle lækre farver. Det kribler helt i fingrene.... Jeg er allerede igang med et tæppe, dog i kauni. Men jeg ville få hæklet en masse forskellige bamser/dyr osv til alle de bebser som er på vej i omgangskredsen. Selvfølgelig med DIY's så mine faste læsere, og andre selvfølgelig, kan få noget igen for al den inspiration jeg får via blogland.
  Ihh hvor jeg håber jeg vinder!!!!! :-)

  SvarSlet
 67. Jeg har fået sådan en lækker lille niece, som jeg så gerne vil strikke kjoler, trøjer og andet lækkert til. pink, lyserød, lilla eller andre blandede farver vil være skønt, så der kan blive noget at vælge mellem, måske kunne der blive til nogle oldemorfirkanter... Hilsen Inge

  SvarSlet
 68. Sikke en skøn præmie..:) Jeg er i gang med et strikket hyggetæppe til mine piger i alskens smukke farver. Det kunne være lækkert at lave et mere i jeres skønne garn, så de har et hvert.. Og jeg tror det skulle være et med oldemorfirkanter eller andre firkanter..:)
  Håber at være den heldige..

  SvarSlet
 69. Wow en masse lækkert garn ;O) Hmmmm jeg har allerede hæklet et zigzag tæppe, et i grannystrips og er pt igang med et i Kauni efter jeres opskrift. Såååååååååå jeg ville hækle og stikke puder i forskellige mønstre og mon ikke det også kunne blive til et par krammebamser ;O) Farverne tja i lilla og grønne nuancer ;O)

  SvarSlet
 70. Wauw en lækker give away....
  ville helt sikkert lave et tæppe med african- flowers ....
  i alle regnbuens farver med grønt udenom :O)

  SvarSlet
 71. Jeg skal hækle et tæppe i grå, røde, lilla, pink, creme og grønne nuancer.. Det skal passe til de nye sofapuder jeg netop har syet... Ville gerne uploade billeder men det overstiger mine evner. Jeg tænker en kæmpe lap i grå bund og farverne ind som striber. Lyder skønt ikke?

  SvarSlet
 72. Jeg ville nok gå i gang med endnu et lille tæppe projekt:) er halvfærdigt med nr. 2, så der skal snart noget mere garn til og måske nogle vildere farver!

  SvarSlet
 73. Jeg er startet på at hækle fine dyr og lave dem til ranker og ophæng til pusleborde og og barnevogne. Min yngste på 2 1/2 er ikke helt tilfreds med at alle dyrene går ud af huset. Han elsker dem og sidder og bladrer i mine to bøger og siger "mor oss hækle den - og til maaaj" Jeg drømmer om at lave en lang ranke til ham med vilde dyr, så hvis jeg er den heldige ville jeg helt sikkert vælge brændte farver - gul og orange og rød, så der kan laves løver og giraffer osv til drengen :o)

  SvarSlet
 74. Jeg har længe haft planer om at lave en taske og en bamse af African Flower Hexagon....tasken vil jeg lave i alle regnbuens farver og bamse vil jeg lave i røde og pink farver...

  Super gevinst :)

  SvarSlet
 75. Jeg ville nok vælge at strikke et tæppe i swing-knitting teknikken, et dejligt regnbue tæppe, hvor alle Jeres dejlige farver skulle indgå :-)
  Kh
  Pia

  SvarSlet
 76. Hvis jeg skulle være så heldig vil jeg lave et stort kulørt tæppe til vi skal på camping ferie det kan jo godt være lidt køligt om aftenen.

  SvarSlet
 77. Ej hvor er det bare nogle lækre farver. Jeg er lige blevet færdig med mit allerførste hækle projekt, jeg har lavet den fineste elgen helge. Jeg er allerede bidt af hæklerier. Først og fremmest vil jeg hækle de skønne grydelapper der er på denne blog, de er altså bare for skønne. Faktisk har jeg allerede en del projekter i hovedet, jeg vil gerne hækle et tæppe i masser af farver til en kedelig grå sofa, hertil skal der selvfølgelig være en matchende gulv puf, så har jeg igennem tiden gemt en masse syltetøjsglas som skal hækles betræk til, så de kan stå og pynte i hjemmet.
  Kram JuliaJ

  SvarSlet
 78. Ej en fed konkurrence :-) Jeg vil hækle sengetæpper til drengenes køjeseng i blå/grønne/ grå pasteller med et tvist af sort eller neon- åhhhhh gid jeg vinder- det ville sætte prikken over i'et på børneværelset:-)

  SvarSlet
 79. Jeg har bestemt mig for at min lille datter skal have det fineste lille legekøkken med alt muligt hæklet mad og kager, grydelapper og så videre. Det skulle den fine give away bruges til ;) blandede nuancer ville være fantastisk.

  SvarSlet
 80. Dem skal jeg helt klart vinde. Jeg er begyndt at hækle stærkt inspireret af jeres fine butik. Min store drøm er at komme op og se den om reel life..:-) Hvis jeg vinder vil jeg helt klar hækle et tæppe i alverdens flotte farver. Helt klart noget ala det som i laver for de er bare så flotte. Jeg vil nyde at kunne putte mig under et tæppe mens jeg sidder i min gård med en kop the og hækler.. Derfor håber jeg at det bliver mig der vinder....

  SvarSlet
 81. Avra, sikken nogle fantastisk flotte farver - og et kæmpe udvalg! Hvor er det herligt.:-) Jeg har i længere tid hæklet nye puder, og der kunne jeg godt have brugt nogle af de henrivende farver, som der er der.
  Jeg må tilstå, at jeg måske ikke vil have tålmodighed til at hækle et helt tæppe, men hvis jeg alligevel finder tålmodigheden til det, så vil jeg nok hækle et i enten fletmønster eller stjernemønster. Farverne skulle enten være enten i gule-, lime- og grønne farver eller måske i blålige farver. Alternativt vil jeg hækle et betræk til en fodskammel/puf, der godt kunne trænge til et nyt look. Jeg har også overvejet, om man skulle hækle sig nogle dækkeservietter til spisebordet?

  SvarSlet
 82. Ihhhh hvilken lækker give Away. Jeg er netop startet med at hækle, totalt ny verden for mig. Men jeg er allerede bidt af det og vandt jeg denne smukke gave, ville jeg hækle hyndebetræk til min havebænk på balkonen i smuk retro stil ;)))
  Krydser alt hvad jeg kan...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror jeg vil være så hamrende egoistisk at jeg vil lave et tæppe til mig selv....Har altid hæklet grydelapper til gud og hvermand, men har fuldstændig tabt mit hjerte til lapperne der hedder African Flowers. Derfor et TÆPPE til mig selv..... Mange hilsner fra Joan M.

   joan_munk@hotmail.com

   Slet
 83. Jeg eeelsker jeres butik og alt jeres dejlige garn:)

  Jeg begyndte at hækle for et lille halvt års tid siden da jeg gik på barsel, og jeg må indrømme at jeg er blevet totalt bidt af det! Næste udfordring kunne passende være at hækle noget sødt sommertøj i friske farver til min vidunderlige 5 måneder gamle datter Ronja.

  Mmmm sikke en lækker gevinst!

  SvarSlet
 84. Her må jeg prøve lykken, når der er sådan noget lækkert garn, man kan vinde. Vi mangler et slumretæppe, så det vil helt sikkert være sådan et der skal hækles.

  SvarSlet
 85. Åh hvor vil jeg gerne vinde :)
  Jeg har altid ønsket mig et tæppe i "alle farver" - og det er der jo mulighed for her.
  Jeg krydser fingre - og hæklenåle.
  :-)
  Lone Rafn

  SvarSlet
 86. Hvis jeg vinder er der flere ting jeg gerne vil lave! Jeg har for nylig vundet en opskrift på en super skøn flodhest der vil være skøn i en lækker pangfarve som sønnen skal vælge!
  Herudover ville det være skønt med lidt ekstra bomuldsgarn til mit projekt huer og tæpper til rigets neonatal afdeling som der kan læses mere om på min blog. Så ja en blanding af bamser af forskellig afskygning, måske noget legemad til niecen og så tæpper og huer til riget.

  Kig forbi mine tre giveaways

  SvarSlet
 87. Jeg har længe drømt om at hækle et tæppe med bølger i alle regnbuens farver. Og så måske forkæle min niece med hæklede madvarer til legekøkkenet :o)
  Mvh Lene (lene_mondrup@yahoo.dk)

  SvarSlet
 88. Hvis jeg vandt, ville jeg...

  1) Hækle sædevarme til Punto'en til næste vinter -> et zigzag tæppe, så jeg ikke fryser måsen de 120 km dagligt. I alverdens flotte farver.

  2) Lære at lave jeres flotte puff stitch covers til syltetøjsglas, hvor mine hjemmelavede fyldte chokolader kan komme i og gives i gave. På låget eller i kortet skal være et par hæklede blomster - de er også gode som hårpynt på en hårnål.

  3) Strikke og hækle flere farverige julekugler til samlingen.

  4) Hækle et nyt cover til min kærestes GPS, så den ikke bliver ridset i handskerummet.

  5) Hækle en spraglet elefant-familie http://www.cchobby.dk/ide/752-haeklet-elefant/

  6) Strikke eller hækle et par håndledsvarmere.

  7) Hækle beskyttere til min mountainbike: så kæden ikke banker mod stellet og slår lakken af og til når begge vores cykler hænger på cykelanhængeren og banker mod hinanden og laver ridser.

  8) Indse, at jeg nok er nødt til at købe noget mere garn, så jeg kan få lavet alle de ovenstående ting og de løbende nye ideer... :)

  -Inge (hoerander (a) hotmail.com)

  SvarSlet
 89. Waw fed gave ;)
  Jeg vil hækle et hyggetæppe til min datter og et par puder til hendes hygge hjørne ;)
  Farver: lilla, pink, lime, turkis og gul ;)

  SvarSlet
 90. hvis jeg vinder vil det blive til sommerkjoler og skuldertasker :o)
  af resterne vil der blive lavet puder, håndklæder etc.
  farver ? orange, pink, laks, turkis, aqua, gul - varme farver.

  SvarSlet
 91. Åh, hvor er det en skøn konkurrence. Jeg ville hækle et stort tæppe i zigzag striber. Det skal være i skønne sommerfarver med limegrøn som primær, så det passer til min nye vundne hængekøje. Kan allerede se det for mig. Bare jeg vinder.
  Hilsen Merete (merete-d-h@hotmail.com)

  SvarSlet
 92. Jeg vil hækle et tæppe til mit sommerhus i det sydfynske. Farverne skulle være i sand, pudder over til rosa og så pang en enkelt neonfar og jeg vil hækle det i zig zag mønster. Der bliver ikke et øje tørt i det lille sommerhus :0)

  SvarSlet
 93. Oh, hård kamp blandt de mange kommentarer :) vil gerne vinde denne fede præmie, og med en nyfødt i familien, der ønsker sig et kludetæppe at putte sig i, er det her jo oplagt:)

  SvarSlet
 94. Lækker præmie :)

  Jeg vil hækle et lækkert tæppe til de kølige sommeraftener på terrassen. I klare sommerfarver - rød, turkis, limegrøn, orange, grøn, blå .....

  SvarSlet
 95. Øj det vil jeg gerne vinde!

  Hvis jeg vandt ville jeg give mig i kast med at lære jeres yndlingsfirkanter til et tæppe i alle regnbuens farver. Min bedste veninde lige siden efterskolen, er gravid og sat til oktober, og jeg vil dem alt det bedste = jeg vil gerne hækle et lækkert babytæppe til lillen (som moren og faren også godt må låne).

  De bedste hilsner fra
  Pernille
  pernillesen.blogspot.com

  SvarSlet
 96. Jeg er bidt af en gal hæklenål, så jeg ville kaste mig ud i et skønt tæppe i mange vidunderlige farver - måske frit fra fantasien med mange forskellige hækleformer inspireret fra Etsy. Sådan et man bliver glad af at se på !

  Hilsner fra Gilette

  SvarSlet
 97. Nu krydser jeg alt jeg kan! Jeg ved lige hvad jeg vil bruge garnet til. Et tæppe med zig-zag - elsker elsker zig-zig - i farverne råhvid, Lysepetrolem, og bryde det en gang i mellem med forskellige pastelfarver.

  Skæn søndag aften ;)

  SvarSlet
 98. Uh hvor lækkert!
  hvis jeg vandt ville jeg hækle et tæppe med hawaii-blomster i al-verdens pang-farver

  SvarSlet
 99. jeg elsker bomuldsgarn og hækler stort set ikke i andet.

  jeg har allerede planer om at skulle hækle et sengetæppe til dobbeltsengen i grannystripes og det skal have alle de glade farver.

  mvh lotte

  SvarSlet
 100. Wow, jeg ville hækle et sengetæppe til min søn på 5,5 år. Håbe, håbe, håbe Mieras8@hotmail.com :)

  SvarSlet
 101. Hvis jeg vinder skal jeg have alle regnbuens farver, jeg elsker farver :)
  Så ville jeg hækle mig en poncho, for jeg er lidt af en frossenpind.

  SvarSlet
 102. Se mit tæppe
  Det er gult som solen
  Alt hvad jeg ejer
  Det skal matche det

  Et helt solgult tæppe i fastmasker eller stangmasker.
  Med store hæklede blomster på magen til min hækleprøve:
  http://genbrugblirguld.blogspot.com/2012/04/pa-den-ellers-fyldte-opslagstavle.html

  SvarSlet
 103. Jeg vil gerne strikke et lækkert tæppe i afdæmpede farver og sy en lynlås i (evt. Neonfarvet), så den kan bruges som slumretæppe-sovepose... Forestiller mig det ville være dejligt til de kølige sommeraftener på terrassen og de iskolde vinteraftener i stuen at kunne lyne mig ind i tæppet og putte som i en puppe :0)

  SvarSlet
 104. Jeg har forbud mod at hækle den næste måned pga. nyt arbejde og eksamens-press... kan allerede mærke abstinenserne race i kroppen :( Så når det bliver juni og ikke mindst juli(sommerferie) vil jeg gå hækleamok!!

  Har længe drømt om et stort tæppe til stuen. Det skal være i mange forskellige, og gerne, stærke farver og så skal lapperne have forskellige størrelser.
  Tror jeg har set det i en film eller TV-serie?? Det lå hen over sofaryggen og så helt fantastisk ud :)

  Krydser alt hvad krydses kan, Bettina :)

  SvarSlet
 105. Flot flot give away :)
  Jeg har længe været helt forelsket i babette tæpper.
  Jeg er helt tosset med lilla grøn sammen. Men de sidste par dage har jeg set flere og flere appelsin orange og pink pink sammen - tror jeg er blevet forfalden til dem sammen også.

  Held og lykke til os alle. Glæder mig til at se vinder tæppet ;)

  SvarSlet
 106. Jeg ville helt klart, hækle et tæppe til min veninde, da hun bare er det rareste menneske der findes. Og da hun elsker grønt, og ikke selv kan hækle, skal det være alle grønne nuancer, og helst mint grøn. Det ville være dejligt at kunne overraske hende med det.

  SvarSlet
 107. Lækker give away som jeg da helt sikkert ville elske at vinde :-) Jeg ville hækle et skønt tæppe i zigzag og farverne skulle nok være lyserød, pink, postkasserød og limegrøn og pastelgrøn og noget mere grønt og måske der også skulle snige sig lidt lilla ind.. ville være fantastisk til at hygge med i de sene timer på terassen til sommer :-)
  Men alle farverne er jo helt igennem fantastiske :-)

  SvarSlet
 108. Flot gevinst, så selv om jeg aldrig deltager i sådanne konkurrencer vinder fristelsen til at prøve over mig. Bedstemor tæppet står højt på min ønskeliste.

  SvarSlet
 109. Vil gerne hækle zig zag tæppe med mange forskellige farver!

  SvarSlet
 110. Jeg ville helt klart hækle en masse karklude, køkkenhåndklæder og bomuldsrondeller i alle regnbuens farver. Eller så ville jeg lave et tæppe ala det her: http://www.kalejdoskopshop.dk/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/9/0/9007_3.jpg i grå, sort og hvid, og så måske en enkelt koralfarvet rombe. Måske ville jeg også glæde min kæreste med en række hæklede Star Wars figurer. Man kan jo altid bruge noget lækkert bomuldsgarn, og jeg elsker at hækle i Mayflowers flotte farver.

  Klem Pernille

  SvarSlet
 111. Martina Neumann Gaarde29. april 2012 kl. 23.49

  Hvis gevinsten skulle blive min ville jeg hækle et dejligt tæppe med granny stripes til min 4 årige søn. Han elsker når jeg sætter mig med hæklekurven, for så er der en stemning af hygge og nærvær.... og mor har tid til at høre alle dagens historier.

  SvarSlet
 112. Hele farvepaletten skulle bruges i hæklede solhatte til familiens børn og voksne. Krydser fingre.

  SvarSlet
 113. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, ja så ville jeg hækle et tæppe i alle regnbuens farver... :o)

  SvarSlet
 114. Jeg har lige opdaget, hvor dejligt det er er strikke og hækle. Da jeg venter mit første barn til sommer, vil jeg så gerne strikke en dejligt sommertæppe til min lille pige :)Da jeg også er studerende vil det jo være perfekt at vinde garn i de flotte sommerfarver!

  SvarSlet
 115. Farverne skulle være grønne og blå, og projektet skulle være at gi' mig i kast med lækre køkkenhåndklæder, karklude og grydelapper

  SvarSlet
 116. Jeg ville fluks kaste mig ud i et skønt tæppe i turkis, lime, lys grå og hvid - det kunne være så fint til vores nye skønne sofa :o)

  SvarSlet
 117. Jeg ville strikke en cardigan, hvor selve kropsstykket er hæklede oldemorfirkanter og derefter tilsat strik for neden og på ærmerne. I farven lys lilla. Firkanterne skal være i lilla,røde,lyserøde,grønne,hvid.

  SvarSlet
 118. Sikke en flot give away! Åh jeg ville hækle et fint sommertæppe - ville nok prøve at "overfører" mine elskede trekanter fra mine iPhone-covers til tæppet og evt. i forskellige størrelser - farvene skulle være ret douche med en enkelt pangfarve til at bryde...ej jeg kan lige se det for mig! :D Krydse krydse krydse...

  SvarSlet
 119. Wow en lækker give away.
  Hvis jeg vandt ville jeg straks hækle et tæppe til kolonihaven i alle regnbuens farver. Det har jeg drømt om siden vi købte det. SUen har dog ikke tilladt mig at købe så stort ind af garn endnu at jeg har kunne gå igang.
  Jeg ville hækle et stribet tæppe i zigzag striber eller grannystripes..
  Jeg krydser mine fingre.
  Hilsen Maria (marlarmade@gmail.com)

  SvarSlet
 120. Lækker Give Away - den vil jeg blive lykkelig for at vinde!!! Jeg elsker bomuldsgarn.
  Jeg ville hækle et - måske zigzag - tæppe i blå/grå nuancer til min gamle sofa. Og så nyt betræk til 2 stk. puf/bakkebord i bedstemorsfirkant. Og nye sofapuder. Og...
  Hvor ville det bare være skønt hvis jeg vandt:-)

  SvarSlet
 121. Fantastisk Give Away!
  Jeg har længe drømt om at hækle en stor puf til gulvet. Den skal være stribet i alle tænkelige farver og sammensætninger. Tone i tone, kontrastfarver, dæmpede pastel sammen med skarpe dejlige sommerfarver. ALT kan bruges til sjov og balade!

  SvarSlet
 122. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde skulle jeg strikke noget baby tøj i alle regnbuens fantastiske farver.

  Jeg kan desværre ikke finde ud af at hækle, så strik ville være hvad jeg skulle bruge garnet på.

  Kh

  SvarSlet
 123. Juniors babytæppe er blevet for lille, så klart et større "oldetæppe" til ham
  mvh Tina jensen

  SvarSlet
 124. Jeg ville hækle et stribet tæppe til den baby jeg har i maven :)
  I farverne gul, grøn og lilla, tror jeg.

  SvarSlet
 125. FAntastisk konkurrence!
  Jeg skal da helt sikkert hækle et dejligt sommer tæppe, bare sidde på teressen nyde solen og hækle. I skønne sommer farver - himmelblå, græsgrøn og alle nuancer der imellem, et tæppe i bomuld er lige tlpas til de kølige sommer aftner som kæresen og jeg kan varme so under:)

  SvarSlet
 126. Jeg har to skønne bøger fra 70'erne. Det er historier for børn, og dyrene der bliver fortalt om er hæklede (opskrifter i bøgerne) Jeg kunne rigtig godt tænke mig at hækle nogle af dem. Der skal bruges meget garn i alle farver. Bl.a skal der bruges 1,9 kg til flodhesten- og ja den ER stor. Tænk at kunne læse en historie og samtidig lave lidt "teater" med dyrene...
  Mvh Ane Mette, amfriisnielsen@gmail.com

  SvarSlet
 127. Jeg vil helt klart hækle et tæppe til vores kommende barn... Vi har kæmpet 2,5 år i behandling og det ser nu endeligt ud til at vi får os en lille dejlig og meget ønsket baby lige inden jul <3

  SvarSlet
 128. Hvis jeg vandt, ville jeg hækle et tæppe i African flower hexagon ;) Det mønster er jeg helt vildt med, og det skulle laves i flotte skrappe farver. Tusind tak for chancen for at vinde, kh Gitte

  SvarSlet
 129. Jeg ville elske at lave et tæppe i multifarvede grannystripes. Det er måske ikke det mest opfindsomme, men jeg elsker at det giver et forholdsvis roligt udtryk på trods af de mange farver.
  Jeg tror, jeg ville sy voksdug på bagsiden, så tæppet kunne komme med på sommerens skov- og strandture

  lisedupont@hotmail.com

  SvarSlet
 130. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde ville jeg kaste mig ud i at hækle et tæppe til min hvide bænk i haven under æbletræet. Jeg er stadig lidt en novice inden for hækling, så jeg ville nok lave granny stripes eller squares.
  Jeg tror jeg ville holde det i grønne og blå nuancer, evt med noget hvidt og måske en lille pang farve i.

  SvarSlet
 131. Hvis jeg skulle være heldig at vinde, ville jeg gå igang med et granny stripes tæppe til min datter, som lige er flyttet for sig selv i egen lejlighed. Det ville være et tæppe som hun kunne få glæde af i mange år. Det skulle selvfølgelig være i mange glade farver fx. gul, orange, lilla i flere nuancer, grønne farver, blå, rosa og røde....

  Kh Mette

  SvarSlet
 132. Wow en flot giveaway!
  Hvis jeg skulle være heldig at vinde ville mit næste projekt klart være et zigzag tæppe til den nye kolonihave. Perfekt til hygge både inde og ude.
  Min veninde venter sig en lille sommerbaby så ville nok heller ikke kunne lade være med at lave et barnevognstæppe og vimpler.
  Farver...jeg tænker regnbuen.. :-)

  Ida (idapersson84@hotmail.com)

  SvarSlet
 133. Jeg har lige hæklet jeres lækre Kauni tæppe og det tog faktisk ikke så lang tid som jeg troede så jeg er klar til at lave et tæppe i granny stripes. Iøvrigt mente min datter at tæppet helt bestemt skal bo hos hende - så det gør det og jeg mangler et hæklet tæppe :-)
  /Susanne

  SvarSlet
 134. Øjjhhha......jeg ville hækle mig en strikketaske i lilla og grønne nuancer....eller røde og grønne nuancer.....så skulle den fores med grønt eller rødt stof.......og så ville jeg strikke en vest i hønsestrik, i gule, røde,lilla og blå nuancer. Så ville jeg hækle mig et bælte til min sommerkjole, i blå, mørklilla og måske beige. Resterne ville jeg hækle en firkantet pude, i zigzag, til min stol.....og hvis der var mere garn tilbage ville jeg hækle en rund pude til min skammel......og et brilleetui af de allersidste rester.

  SvarSlet
 135. Anne Cathrine Bjørn Olesen30. april 2012 kl. 19.25

  Jeg ville helt sikkert bruge garnet til et sommerferieprojekt - et helt traditionelt, klassisk tæppe i bedstemorfirkanter som på billedet! :)

  SvarSlet
 136. Hvis jeg vinder....
  Skal jeg helt sikkeret hækle et zig zag tæppe til mine dejlige unger.Jeg regner med det skal være tæppet de tager med ud på sansegyngen i haven, hvor de bruger rigtig mange timer, på hygge og vilde lege, måske i en form der passer til gyngen, så kan de lige kaste tæppet over gyngen og vupti så har de en hule. Jeg kunne blive ved:-) Men hvis jeg vinder, ønsker jeg garn i grønne farver, så det falder ind i omgivelserne.
  Vibeke

  SvarSlet
 137. Jeg har et tæppe som knægtens oldemor har hæklet. Det er snart slidt op, så det er helt sikkert, at jeg vil lave mig et nyt. Måske holdt i grønne og blå nuancer, lige med en snert af lidt rødt - måske!

  SvarSlet
 138. Det skulle blive mit første hækleprojekt - et regnbuefarvet babytæppe! Og en mummitrold ;)

  SvarSlet
 139. Jeg er endnu ny i hæklingens kunst, men at stort uldtæppe til sofaen har jeg lavet i granny stripes:-) Det er dog blevet en anelse skævt, fordi jeg åbenbart hæklede meget stramt lige de jeg startede på tæppet, men min hæklestil, blev så løseres jo bedre jeg syns det gik:-) Jeg synes der var det bedste at sidde og hækle på tæppet i mine eksamens perioder (Jeg nåede 3 eksamener inden tæppet blev færdigt) Det tæppe er færdigt og ligger og pynter så dejligt i sofaen, men nu savner jeg jo lidt et tæppe projekt
  Så hvis jeg vinder så ville jeg lave et tæppe med alle de dejlige farver der er på billedet.
  Men jeg kan ikke helt beslutte om det skal et tæppe som det i kalder yndlingstæppet, fordi det kunne være helt vildt nemt at tage et enkelt nøgle med når jeg skal i Søndermarken, og nyde solen i stedet for at skulle slæbe et større arrangement med:-)
  Men jeg har også en anden ide der flyver rundt i mine tanker. Et rundt tæppe, lavet ligesom en kæmpe stor doilie/blomst i forskellige farver, inspireret af starten på en super fin grydelap, som jeg har set inde hos Marolle. Med sådan et tæppe kunne jeg jo øve mig lidt i forskellige masker og mønstre så der ikke er nogen runder der bliver helt ens:-)
  Måske endda det kunne blive til begge tæpper (ja jeg har en lang sommerferie forude;-)) For jeg har hørt at det er helt lovligt at have gang i flere projekter på samme tid:-)
  Super skøn give away i øvrigt:-) Jeg krydser fingre for det er mig der bliver den heldige:-)
  Knus Fra Rikke Eid - Prinsesse.eid@hotmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Nå okay det blev ret lang kan jeg se:-) Begrensningens kunst:-)

   Slet
 140. Hvis jeg kunne være så heldig at vinde, ville jeg hækle et siksak tæppe, har mange ideer i hovedet ...

  SvarSlet
 141. Hvis jeg bliver vinderen af det skønne garn, skal det bruges på et tæppe med granny stripes (grønne og blå nuancer) - og legemad til Berte tøsen, der mangler jordbær og boller uhm...

  SvarSlet
 142. Fedt at kunne lave et tæppe med kaunilapperne med selvvalgte farver og ikke blot hvad restekassen byder på.

  SvarSlet
 143. Sikke skøn give away :-)
  Hvis jeg er heldig, vil jeg hækle et tæppe i forårsgrønne farver indrammet med en sort kant. Jeg vil jeg hækle tæppet efter et broderimønster af store mælkebøtter eller en bøgeskov. Det vil være dejligt at putte sig i en småkold sommeraften.

  SvarSlet
 144. Åh, hvor ville jeg ønske, jeg vandt! Jeg har nemlig brug for en masse garn til et ønskeprojekt, jeg har tænkt på et stykke tid, og jeg elsker at hækle i bomuld.

  Jeg har to billige puffer fra IKEA. Betrækkene er blevet noget grimme, og forvaskede, i løbet af de sidste år. Og jeg kunne tænke mig at hækle betræk til mine puffer, så de igen kan få lov til at stå i stuen. Jeg overvejer noget med en kæmpe grannysquare på toppen og så fortsætte ned at siderne. Men jeg har også set noget med en masse hæklede blomster, som bliver syet sammen, så de danner et betræk. Jeg har ikke helt besluttet mig endnu, hvad mønster jeg ville vælge.

  Har lyst til regnbuefarver, men ville nok vælge at bruge alle de lilla nuancer, som jeg kan få fat i og muligvis noget gråt, for at matche nogle af de ting, vi har i vores stue.

  SvarSlet
 145. Jeg ville hækle et sengetæppe til min datter Augusta Viola. Mønstret bliver som humøret nu vil. Farverne, så mange som muligt. Fantastisk sommersysleri

  SvarSlet
 146. Uha, jeg laver rígtig mange hæklemønstre og der bruger jeg altid det garn her- så det ville ihvertfald nok blive til en masse amigurumi. Og så vil jeg så genre have lavet den bamse med african flowers fra Heidi Bears. Jeg håber at vinde. Knus Heidi

  SvarSlet
 147. Wiiii.. Hvis jeg vandt så ville jeg gerne lave det tæppe som er jeres yndlings tæppe og det skulle være i postkasse rød, gul, creme,lime, mint, og i mørke grøn. Det vil bare blive et flot tæppe. Knus Jette

  SvarSlet
 148. Uhaaa en lækker give away. Hvis jeg blev den heldige vinder, ville jeg hækle eller strikke et barnevognstæppe der passer til min gamle barnevogn fra 1952 :) det kunne bare blive så fint. Og så selvfølgelig i nogle støvede blå/grå farver der passer til farven på barnevognen

  SvarSlet
 149. Mums for en Give away. Jeg ville helt sikkert i gang med nogen af de sommertoppe jeg har set hæklet - og nogle flere hæklede dyr - puder til min pavillon - og... og... Uha der er så mange muligheder. Men brugt skal det i vært fald nok blive.

  SvarSlet
 150. Sikke da nogle farver. Jeg er ved at flytte, og er sikker på at et nyt tæppe i orange, rødlige nuancer ville klæde min stue vildt godt...

  SvarSlet
 151. Ej, en lækker give away :D. Jeg ville hækle et granny strip tæppe i alverdensfarver til vores stue, når vi flytter i eget hus.. Det ville helt sikkert være lækkert at sidde med om sig i de kølige sommeraftner ude i vores nye have :D Og så ville jeg hækle et slumre tæppe til min mor i nogle lækre forskellige farver.. Det ville hun helt sikkert blive glad for :)

  SvarSlet
 152. Jeg har planer om et babytæppe :)
  Og små søde hæklede dyr til en barnevogn :)

  SvarSlet
 153. Jeg vil strikke ett teppe i natur nyanser....hvit, offwhite, beige,,,,lyse, duse farger. Har lenge ønsket ett sånt teppe til min sofa :-))

  SvarSlet
 154. Sikke en konkurrence, det er da en drøm for en hækler :o)
  Min dejlige mor fortjener et tæppe, granny-stripes i rødlige nuancer (det er hun helt pjattet med)... Jeg har nemlig nupset hendes ny-hæklede yndlings-lappe-slumretæppe.... Hun er den bedste i verden, så hvem andre end hende skal forkæles :o)

  SvarSlet
 155. Så lekkert garn, og fine fargar :) Viss eg vinn , ville eg ha hekla eit teppe i duse fargar.

  SvarSlet
 156. Har meget længe gerne villet hækle mig et granny stribes tæppe, men er også lidt hub på et med oldemorfirkanter...
  Hvis ikke det kan være jeg kunne finde på at hækle et tæppe med bogstaver og tal til min niece, som snart kigger ud til os, jeg hæklede dette til min egen skønne dreng: http://snoretoppen.blogspot.com/search/label/Lapper

  Granny stribe tæppe er helt klart bedst i regnbuefarver, så det kunne virkelig være skønt at hækle... og et niecetæppe, det er helt klart også regnbuefarvet, det er så skønt med knald på farverne :)
  KH Micha

  SvarSlet
 157. Hvis jeg vandt ville jeg give det til min mor i fødselsdagsgave :)
  DET ville hun blive glad for!
  (Er godt klar over at det ikke lige er det svar du ville have, men det er forsøget værd :) )

  - sofi.g.j@sol.dk

  SvarSlet
 158. Jeg vil helt sikkert lave et barnevognstæppe til min kommende datter (lavede også et til min søn). Og så vil jeg hækle en barnevognskæde, en elefant og lidt forskellige rangler. Eeeej og helt sikkert også et cykelbetræk, og betræk til resten af vores skuffers greb. Måske også en pude eller to. Sidst men ikke mindst, skal jeg helt sikkert prøve at hækle noget helt nyt, jeg aldrig har hæklet før.. Måske en dukke.. og så var der vist også efterhånden brugt en del garn tror jeg he he.. godt man skal på barsel til sommer, så der blir lidt krea tid igen :0)

  SvarSlet
 159. Jeg har længe gerne villet lave et "lappe-tæppe". Jeg overvejer at lave et i nude, petroleumsblå, mørkegrå og orange/karry.

  SvarSlet
 160. kære Yarnfreak-piger ... hvis jeg skulle blive den heldige vinder - så vil jeg hækle et "hule-hus-tæppe" = et aflangt tæppe, som er opdelt i 3 dele, som selvfølgelig hænger sammen: første del skal være en husfacade (dør+vindue+m.m.)- anden del skal være tag (tagsten) - sidste tredie del skal igen være en husfacade (vindue+ blomster+ m.m) ... tæppet kan nu hænge over et bord og være med til at lave en hule eks. ude på græsplænen i godt vejr, og inde i stuen i knap så godt vejr ... og ellers skal tæppet også bruges som det, det måske er allerbedst til: at putte sig i ... :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. ... jeg tænker at farverne bliver flg.: gule eller røde til "facaderne", mørkgrå eller mørk rød til "taget", grøn til "græsset", og "blomsterne" skal have alle farver, "gardinerne" i vinduerne skal måske være lilla ... smil fra Lisette

   Slet
 161. Sikke en fantastisk GA - og I har bare så hyggelig en butik :-) Jeg har lavet et lille "oldemortæppe" i uld, men vil gerne i gang med et større i bomuld, så det kunne være skønt med en masse nøgler i forskellige farver. Jeg har allerede nogle Mayflower-nøgler, men der skal jo en del til et stort tæppe, så jeg krydser fingre :-) /Christine*

  SvarSlet
 162. Uhh jeg vil så gerne lave et dejligt slumretæppe i lækre friske pastel farver. Det er meget "in" at bruge farver med knald på, og det mangler der lidt af i min sofa i stuen.

  Mvh Maibritt

  SvarSlet
 163. jeg vil lave det skønneste slumretæppe... det har ungerne efterlyst til sofaen... :o)

  SvarSlet
 164. Jeg ville lave en chunky dørstopper i farverne mørkeblå, lime og "støvet" lilla! Sådan en ordentlig tung fætter! Mvh Tina :-)

  SvarSlet
 165. Hold da op,mit ynglings garn :)
  Har aldrig prøvet og hækle et tæppe,men hækler alle andre mindre ting.Så nu var der måske en chance,for at skulle igang med sådan et stort projekt - hvis jeg altså vinder.Kan bruge alle farverne lige på nær de lilla nuancer,de er ikke min ynglings farver - men det er min søsters.Så hvis jeg vinder vil jeg dele med hende :)
  Mvh.Pia

  SvarSlet
 166. Virkelig en flot give away.

  Jeg vil lave en tæppe i African Flower Hexagon i friske, glade og lyse farver som jeg kommer til at lægge på min sorte læder sofa, og hele familien skal få glæde af den. :)

  SvarSlet
 167. Ok, et sommertæppe med frit valg i 35 farver?! Sikke en dagdrøm!

  Da jeg startede med at hækle, var det faktisk for at holde styr på stærk urolighed og angst. Jeg er siden kommet til at elske det, og nu siger jeg - både i sjov og alvor - at jeg hækler mig ud af min depression, hvor hæklingen er min form for meditation og vej til at finde ro og nærvær.

  Derfor er jeg landet på, at jeg motivet på sommertæppet skal være en mandala. Dels for at underbygge det meditative element i hæklingen. Dels for at kunne gøre brug af samtlige 35 farver. Mandalaen skal være i et hav af farver og kommer nok til at fremstå pixleret, og det tror jeg kan være ret lækkert.

  Jeg forestiller mig, at jeg kal lade mig inspirere af mønstre fra fx http://netspirit.dk/new/?page=844, som jeg så kan putte ind i et af de programmer, der laver billeder om til korsstingsmønstre, og så simpelthen hækle små grannies i stedet for korssting.

  Håber I fanger min idé :-)

  Solskinshilsener
  tina

  SvarSlet
 168. Hvis jeg vinder vil jeg straks gå igang med et tæppe i flotte pasteller, granny stripes og tern blandet flot sammen.

  Min søn er pt. i Afganistan og som mor er det svært og håntere, men når jeg hækler kan jeg holde de triste tanker på afstand. Og denne gevinst ville gi mig mange rolige timer med hæklenålen frem til august hvor han er hjemme igen :o)

  Mange hilsner
  Bettina (stemola@ofir.dk)

  SvarSlet
 169. I would like to play.:)
  Your game is on my blog,down there.
  http://petite-armoire.blogspot.com/
  betikarauski@gmail.com
  Greetings Bernadett
  FB Bernadett Rauski
  BL betikarauski

  I just founs some very nice shorts and tops to crochet...They are on my blog.:)I would make those.:)

  SvarSlet
 170. wau hvor fedt! Det er et stort ønske herfra - da jeg gerne vil hækle et tæppe til mit barn som storken gerne skulle komme med til november :)
  x
  margit(punktum)rosenaa(snabela)gmail(punktum)com

  SvarSlet
 171. Wauw en lækker candy! Uh ja havd skulle man hækle, et tæpee i en masse forskellige farver vil gøre sig tigtig fint i mit hobby rum - måske nogel puder til sofaen.

  SvarSlet
 172. hmmm.. jeg tror nu nok jeg har lidt forskellige projekter jeg godt kunne bruge de nøgler til.. :) Min ældste dreng har netop proklameret at han gerne vil have at jeg får hæklet/strikket en giraf kammerat til den blå af stof han fik da han var baby.. og et lækkert tæppe til stuen ville også være fantastisk, i nogle lette sommer nuancer (måske jeg endda vil springe ud i de der oldemorfirkanter. :) )... hmmm der er nok af muligheder.. :)

  Kh Marianne

  SvarSlet
 173. Uh jeg ved godt hvad jeg ville lave. Jeg ville lave et tæppe til min seng eller måske til brug i stuen. Det skulle hækles med granny stripes og være primært i en lys grå nuance - og så med en enkelt stribe i koral, evt. også med opslaget i koral eller med en kant hele vejen rundt.

  SvarSlet
 174. Uh! Eller en tørklæde/slipse-kombination jeg har set, ikke lavet i garn, men i stof :D

  SvarSlet
 175. Jeg er i fuld gang med en make over i min stue - også skal der da et nyt tæppe til - ikk ???

  SvarSlet
 176. åhhh sådanne et lækkert granny stripes tæppe.... tænker pink, græsgrøn, turkis, gul, brun, orange, creme...... et rigtig sommer tæppe til de lange lyse aftner på altanen med et glas hvidvin i hånden.

  SvarSlet
 177. Jeg ville lave et tæppe med striber, tern og en masse farver. Men jeg ville lave en åbning i midten så den kan bruges som en poncho og når den bliver brugt som tæppe kan man lige knappe hullet sammen. Det ville jeg lave, hvis jeg skulle blive den heldige vinder. :o)

  SvarSlet
 178. Jeg ville gerne lave en masse fine hæklede puder, for jeg flytter i en større lejlighed til sommer, hvor der rent faktisk er plads til en - hold nu fast - SOFA! ;) Så nogle runde og firkantede puder med masser af pangfarver og forskellige teknikker ville kunne pifte det hele gevaldigt op :)
  Og ellers har jeg længe drømt om at komme igang med et tæppe med zig-zag-rækker efter Karen Klarbæks opskrift.. Me like!

  SvarSlet
 179. Skøn gave: Jeg er bestemt lave et tæppe - er dog lige blevet med et i supersoft - MEN jeg elsker tæpper og elsker at hækle dem. Hvis jeg er den heldige, skulle tæppet laves som "African Flower Hexagon" en smuk lille sag.
  Farverne: uha det var straks sværere. Jeg er nok mest til blå og grønne farver -:)

  SvarSlet
 180. Jeg ville lave et farvestrålende tæppe - enten et tæppe af firkanter i forskellig størrelse eller måske et tæppe, hvor halvdelen er stribet og halvdelen er sammensat af firkanter.

  SvarSlet
 181. Jeg vil gerne hækle et tæppe i mørkegrå, natur og gammelrosa, lys og mørk. Bestående af 8-kanter med 2-farvede roser.
  http://likebree.kaashalvorsen.dk/

  SvarSlet
 182. Thank you for the chance at your fabulous candy.
  I want a rainbow-colored quilt. :)
  hugs
  Gerda

  SvarSlet
 183. Hvis jeg vinder, vil jeg tage dem med på arbejde - og lave en omgang seriøs yarnbombing med de elever, der har lyst til at være med - og lyst til at lære at strikke og hækle. Så kan man se at garnet er flyttet ind på vores skole.
  I alle farver naturligvis.

  SvarSlet
 184. Jeg vil gerne lave et langt tæppe i regnbuens farver. Det skulle være så langt at mine tre skønne unger kunne sidde med det over sig på vores bilture op til familien.

  SvarSlet
 185. uh... hva' fantasien ikke sætter grænser for:-)
  Min kære kreative bedstemor, der døde for knap et år siden, forsørgede hele familien med hjemmestrikket sokker og nisser, hjemmesyet dukketøj og hæklede tøjdyr. Et af de tøjdyr, en skildpadde, har jeg gemt fra barnsben af.
  Hvis jeg vandt ville jeg forstørre den op til sækkestolestørrelse, som en lille hyldest til min bedstemor og fornøjelse for mine 2 dejlige børn.

  SvarSlet
 186. Skulle jeg vaere saa heldig at vinde de fine garn, skulle jeg haekle en Mac Book sleeve, og dejlige farverige iPhone covers til alle minde dejlige veninder, skulle der vaere noget tilbage skulle det bruges til et granny striped baby taeppe til min soen... Mange hilsner Zita

  SvarSlet
 187. Historien om en gyngestol og en (eller adskillige) Dahlia-lapper:
  Jeg lærte at hækle for et par år siden. Et projekt som har været på min "skal nås at mestre inden jeg bliver 30" liste! Mandfolket herhjemme syntes det er ret mormor-agtig, og har tit spøgt med at jeg skulle have en gyngestol og rokke i. Ideen om gyngeren voksede på mig, og for et par måneder siden, kærte jeg desperat land og rige rundt efter den helt rigtige! Det blev til en meget fin egetræs gyngestol. Meget retro ( på den fede måde) med meget blomstret betræk på hynderne (IKKE på den fede måde)! En fredag i marts, besøgte jeg jeres butik og forelskede mig i et lille tæppe i de fineste farver og i de endnu mere fineste Dahlia-lapper. Efter at have købt bogen "200 crochet bloks" har jeg besluttet mig for, at det blomstrede betræk på gyngeren, skal udskiftes med betræk, hæklet i Dahlia-lapper! Det kribler for at komme igang og forvandle stolen. Farverne, må gerne være sommerlige, da det jo nok bliver et ferieprojekt!
  Mange hilser Louise

  SvarSlet
 188. Jeg kunne tænke mig at hækle et granny-strips tæppe, i alle regenbuensfarver til min datter

  SvarSlet
 189. Hej:-) jeg ville hækle mig og ungerne et stort kvadratisk tæppe som vin kunne ligge på/under på sansegyngen under bøgetræet i haven og nyde de stille stunder sammen:-)

  SvarSlet
 190. Vi er en strikkeklub, hvor flertallet arbejder på en Børneafdeling. Vi har planer om at strikke/hækle en barnevogn til afdelingens hospitalsklovne. Det Strikkede/hæklede betræk til barnevognen skulle selvfølgelig være i klare, glade farver

  SvarSlet
 191. Hvis jeg vinder, vil jeg hækle et tæppe i zig zag mønster til vores nye stue, som højest sandsynlig er klar til sommer ;o)
  Farverne er blå og grønne - måske med et strejf af gul.

  SvarSlet
 192. Hvis jeg vinder, så vil jeg lave mig et rigtig dejligt sommertæppe. Det skal bestå af striber, hæklet op i hele farveskalaen i mønsteret Catrine wheel. Det vil bare komme til at se så flot ud, som en fantastisk farveklat til vores store koksgrå flyder af en sofa. Og så er det jo et tæppe som ikke kommer til at kradse og vil falde i drengenes smag, når der skal læses godnathistorie.

  Hilsen Susanne

  SvarSlet
 193. Så vil jeg være kommentar nr. 200 ;-) Jeg vil først og fremmest gerne lave et kæmpe slumretæppe til liggestolen, lavet med dobbelt tråd og bedstemor firkanter. Og det skal være i Støvet lilla, mørk lilla, Lys lilla, blålilla, Lys gul, orange, gul, turkis, pastelblå, mellemblå, marineblå, Pastelgrøn, mørk grøn, mint, lime, khaki, græsgrøn, gammel rosa, pink, mørk rød og koral. Og selvfølgelig blandet i vild uorden ;-) Af alle de dejlig rester vil jeg hækle små farverige dyr til en uro til min brors kommende barn. Hvis jeg havde haft en større have ville jeg hækle en hængekøje ;-)

  SvarSlet