tirsdag den 10. april 2012

Inspiration til lapper

I forbindelse med lappe-workshops'ene lavede Puk den her lap af Kauni i lys grå melange, Yarnfreak-bomuld i marine og Begonia i lys rosa. I påskeferien eksperimenterede jeg lidt med andre kombinationer. Synes egentlig det fungerer godt med at holde variationen i den lille strib af Begonia. Her har jeg brugt lavendel, lilla, orange og turkis. Har du for øvrigt set at der er kommet nye farver i webshoppen?

Det bliver nok ikke til et stort slumretæppe, for der er mange ender at hæfte. Men inspirationen er hermed givet videre.

5 kommentarer:

 1. Super ide med det smalle farveindslag...skal jeg da lige huske til senere brug.

  SvarSlet
 2. Neeej hvor ser det dejligt ud. Dem vil jeg gerne modtage. Jeg kan bruge alle farver. Jeg har brækket min ankel, og sidder derfor i kørestol i mange mange uger. Men nu har jeg tid til at strikke. Jeg skal strikke to barnevognstæpper til veninders kommende børn. En i juni og en i august. Dertil en masse strikkede dyr og bamser. To trøjer og huer og små sko. Glæder mig til at komme igang. Knus fra Jane.

  SvarSlet
 3. Hvis jeg er så heldig at vinde, så vil jeg hækle flagranker til alle jer kender, fordi de pynter op og giver glæde både til hverdag og fest! Og så vil jeg gå amok i at hækle monstre til alle de smårolinger jeg kender hos familie og venner, for de er så søde - se dem på min blog :-)

  SvarSlet
 4. The Wow Box KFC is an excellent offering that provides customers with a range of delicious and affordable options. As someone who enjoys fast food occasionally, I have found the Wow Box to be a great value for money, especially when I am on the go and need a quick and satisfying meal.

  SvarSlet
 5. Custom jacket are a great way to express your unique sense of style while staying warm and comfortable in any weather. As someone who loves fashion and values individuality, I believe that custom jackets are a must-have in any wardrobe.

  SvarSlet