søndag den 11. august 2013

Årets første julepynt - og flere workshops!Det ligner ikke mig at gå i gang med noget der overhovedet minder om julepynt før start december, men i år blev jeg tvunget ud i det allerede i juni.

Den grankogle som Lise var så sød at hækle sidste år, kommer i et julemagasin (når den tid er) - og der var en deadline der skulle overholdes.

Da opskriften ikke var den mest udførlige - og jeg fik at vide at redaktøren ikke kunne forstå den!, hæklede jeg en kogle op igen, og reviderede opskriften undervejs.

I stedet for at lave den i bomuld, som sidste år, blev det Kauni. Og jeg synes den blev så fin, at jeg prøvede at lave den i nogle af alle de farverige Kauni-rester, jeg har liggende. Dernæst lavede jeg nogle stykker i Sirri, det færøske uldgarn der også findes i en smuk farveskala. Det var ikke helt tosset!

Da jeg inden ferien viste et billede på Instagram af dem, fik jeg ret god respons, så selvom det føles lidt tidligt og mærkeligt (ihvertfald for mig!) med julepynt nu, ville jeg også lige dele det med mine læsere her.

Opskriften findes lige her, og jeg har rettet den til, så den burde være nemmere at gå til.

Kauni finder du lige her og Sirri lige her.
Koglerne i Kauni har jeg hæklet på en nål nr. 3 og Sirri på en nål nr. 4,5.

Synes du koglerne ser lidt svære ud holder jeg også juleworkshops, hvor vi bla. hækler dem. Den første blev hurtigt udsolgt, men jeg har netop oprettet to mere. Tilmeld dig lige her.

11 kommentarer:

 1. Hold fast hvor er de søde! Opskriften er hermed gemt!

  SvarSlet
 2. Hvor er de skønne - de skal helt klart laves til jul. Tak for opskriften :-)

  SvarSlet
 3. De er så flotte, Camilla!
  I år skal jeg være med på den hæklede julepynt, om end jeg nok først begynder på det tidligst i oktober - tror jeg. På listen står selvfølgelig også dine fine juletræer.

  SvarSlet
 4. De er virkelig fine og kunne da også bruges resten af året, når de er så farvestrålende som i dette indlæg.

  SvarSlet
 5. De er vildt fede i de her farver! Har haft dem på min to-do siden du først postede opskriften og når jeg ser de her farver, får jeg endnu mere lyst til at hækle nogle :) tak for opskrift!

  SvarSlet
 6. Det er aldrig for tidligt at lave julepynt. Jeg begyndte i januar med julepynten. 'dine' juletræer og 'dine' kogler. Men jeg gik lidt død i det, da jeg havde lavet 6 juletræer og 3 kogler. Men måske jeg skulle se at få dem lavet færdigt nu. Blev inspireret efter at de dine billeder... TAK

  SvarSlet
 7. Jeg er vild med de hæklede grankogler.. Tak for opskriften ! :) Temaet på årets juletræ, skal vist være "hjemmehæklet" :)

  SvarSlet
 8. Så snygga! Tack för mönstret, ska försöka göra dessa lite närmre jul.
  MVH Agge

  SvarSlet
 9. Superfine! Tror jommen jeg bør lære meg å hekle!

  SvarSlet
 10. de er så fine.....og dejligt at dele - men deler du også dine fotos ud??? På Facebook er der en dame, der lægger dine fotos på sin salgsside som "julepynt, man kan købe".....synes jo ikke det er i orden, også al den stund du lægger det som deleopskrift til os andre ...dine juletræer fra sidste år er der også.

  SvarSlet