onsdag den 5. februar 2014

Vil du gerne lære at strikke?I min butik får jeg ofte forespørgsler på begynderstrikkekurser. Nu er det jo ikke nogen hemmelighed at jeg ikke er en ørn til at strikke, men heldigt nok kender jeg én der er - og som gerne vil lære kunsten fra sig!

Sofie (@ksomkarla på instagram) har strikket det meste af sit liv, og hun laver de smukkeste ting af garn. Og så er hun tålmodig. Og meget rar.

I første omgang har du muligheden for at komme på en eller to workshops, hvor du kan lære de mest grundlæggende teknikker.

1. workshop: Onsdag den 5. marts kl. 18-21
På denne workshop starter vi helt fra bunden med de mest basale strikketeknikker. Vi lærer at slå masker op og lukke af, og vi laver strikkeprøver i ret, vrang, rib og perlestrik. Derefter går vi i gang med et nemt projekt, som kan være en pude, et pandebånd, et halstørklæde eller noget helt fjerde. Har du selv nogle ideer, er du velkommen til at tage dem med.

2. workshop: Onsdag den 19. marts kl. 18-21
Denne workshop er fortsættelsen på strikkeworkshop 1. Her lærer vi at tage ind og ud, strikke små knaphuller og læse enkle strikkeopskrifter. Tag dit projekt med fra første gang, så du kan komme videre med det. 
Missede du første gang, kan du også komme og lære de helt grundlæggende teknikker på denne workshop.

Prisen pr. workshop er 300,- og du kan melde dig til lige her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar