torsdag den 20. november 2014

Ingas smukke strik

Overfor min butik, i Strandparken, bor Inga. Hun er fantastisk dygtig til at strikke og så har hun en helt speciel evne til at sætte farver sammen.

I sidste uge kom hun forbi for at vise nogen af de ting, hun har strikket med udgangspunkt i Kaffe Fassetts mønstre. Vi der var i butikken var ret så begejstrede, mens Inga selv helt beskedent svarede, at det da bare var lavet af nogle rester. Noget af garnet har hun selv spundet og indfarvet - og enkelte steder er der strikket hundehår med!

Jeg har taget nogle billeder, som jeg lige vil dele med jer. Om man hækler, strikker eller væver; jeg synes ikke man kan undgå at blive inspireret af de smukke farver.

3 kommentarer:

 1. Den øverste cardigan er så smuk. Og jeg der eller normalt kun vil have mange farver i tørklæder og andre accessories er nødt til at strikke mig en cardigang a la Inga. Hils hende og sig 1000 tak for inspiration, hun er en garn kunstner! :)

  SvarSlet
 2. Fantastiske farver:-) Er misundelig på hendes talent.....

  SvarSlet
 3. Super inspirerende!

  Virkelig smukt - gad da godt give opskriften på øverste cardigan videre til min mor, det er vist for avanceret til mine evner ;)

  SvarSlet